Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Alkena-Almës: Në dasmën tende, do kërcej pa fund

Alkena-Almës: Në dasmën tende, do kërcej pa fund

Petriti, Alma, Klaudja, Jonela, Shkëlqimi dhe Alkena qëndrojnë në oborr duke biseduar, komentuar dhe kënduar këngët që dëgjojnë në sfond.
Algeni sapo zgjohet dhe shkon pranë banorëve që janë në oborr. Klaudja i thotë se e ka kërcyer një këngë vetëm për të kënaqësinë e Algenit, në mungesë të tij.
Mirjeta afrohet dhe shikon Jonelën, Klaudjën dhe Almën që kërcejnë në oborr sipër karrigeve dhe pyet Jonelën nëse di t’i kërcejë mirë këngët popullore dhe ajo pohon.

Vajzat vazhdojnë të kërcejnë këngë popullore dhe Alma shprehet se disa nga këngët e prekin dhe e bëjnë të qajnë. Alkena e përqafon dhe thotë se në dasmën e Almës do të kërcejnë pa fund.

Më pas në sfond serviret një këngë më moderne dhe Algeni pyet se cili grup këndon pasi nuk i njeh dhe Alkena i përgjigjet me shaka : “Ki kujdes kur të flasësh për pejanët, pasi ai grup është me origjinë nga Peja. Algeni shprehet se është shtyrë të pyesë sepse i ka pëlqyer muzika.

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *