Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Banorët alternojnë punët e shtëpisë me argëtimin

Banorët alternojnë punët e shtëpisë me argëtimin

Finalistët e Big Brother 4 qëndrojnë në shtëpi duke shijuar ditët e fundit që u kanë mbetur nga aventura e tyre. Këto momente i shpenzojnë duke luajtur, hedhje në kosh.

Ogreni nuk bëhet pjesë e lojës e Marieli i thotë të bëhet pjesë e grupit e të mos rrijë i veçuar. Ogreni përgjigjet se do të futet në lojë sapo të mbarojë Ermela, por Marieli i jep zgjidhje situatës duke thënë se mund të luajë në grupe dyshe.

Më pas Ermela si e vetmja vajzë në shtëpi tashmë, gatuan për djemtë, ndërkohë që ata i qëndrojnë pranë. Qëndrimi i tyre bëhet dhe më i këndshëm, pasi Ergysi fillon të këndojë e Ermela kërcen.

Ergysi imiton Shkëlqimin duke përdorur theksin e tij jugor, ndërsa Marieli imiton Petritin. Ergysi e Marieli dalin në kopësht e shkruajnë aty: Big Brother 4 Rock.

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Banorët alternojnë punët e shtëpisë me argëtimin

  1. lola says:

    Ermelaa shum e mir është…♥♥

  2. driton says:

    metiii

  3. amles says:

    liammmmmmmmm ……..<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *