Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Banoret e Big Brother ne Gjermani surprizojne me Seks live!

Banoret e Big Brother ne Gjermani surprizojne me Seks live!

kevin_bbg_1Ne reallity show-n me te famshem per te gjithe boten “Big Brother”, ndodhin gjera nga me te ndryshmet si shkak i njerezve te ndryshem,kulturave te ndryshme,vedeve te ndryshme,mentaliteteve te ndryshme et… por ne Gjermani nuk duruan dot me teper epshin e tyre 2 banore te afeksionuar pas njeri tjetrit dhe na treguan te vetmen gje qe pavaresisht se cdo kend i botes ka kulturen e vet por seksi eshte i njejti proces per te gjithe.Ata performuan live nje akt seksual i cili zgjati pak minuta por ne arritem te percjellim tek publiku jone rreth 15 minuta filmime nga “Premiere” live ne Big Brother te Gjermanise dhe mund ta shihni ne linkun e meposhtem.

Me shtyn kureshtja te di ne do te mund te shohim edhe ne Big Brother Albania te tilla filmime??? Nuk na mbetet gje tjeter vecse te presim fillimin e ri te edicionit deri tani shume te mistershem… download download (1)

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *