Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Elvisi, fle në dhomë me vajzat

Elvisi, fle në dhomë me vajzat

Spektakli i natës së parë mbyllet me 15 konkurentë, të cilët nuk janë ende banorë definitiv. Momentin që do të konfirmohen do ta vendosë Vëllai i Madh.

Arbana u komunikon konkurentëve se këtë javë do të kenë buxhet të plotë, por duke filluar nga java tjetër, do t’u duhet të kalojnë disa prova për të fituar buxhetin e plotë. Në shtëpi ndodhet këndi i Raiffeisen, që si çdo vit ua ka bërë më të thjeshtë kryerjen e blerjeve dhe shpenzimeve.

Në shtëpinë e Big Brother janë 9 djem e 6 vajza. Vëllai i madh ka vendosur që njëri prej djemve do të flerë me vajzat. Për këtë do hidhet një short, e djali fatlum është Elvisi.

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Elvisi, fle në dhomë me vajzat

  1. Ani says:

    duket shum interesante bb5 me interesant me duken dy banoret vajza nga devolli edhe djali nga memaliaj mendoj se kan per te luajtur bukur ky cift

  2. engjellushja says:

    jeni te gjith me te mir po me kosovar nuk ka sidomos elvisi dhe meti jan te papar

  3. arber says:

    ou normal bre se ska si ne Kosovaret I Love You ”ELVIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *