Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Françeska bën striptizë me Gertën dhe deklaron:

Françeska bën striptizë me Gertën dhe deklaron:

Unë në lidhje bëj çmendurira

Tashmë duket se tensioni, xhelozia dhe afrimiteti mes banorëve është bërë shumë i fortë. Madje dhe deklarimet që ata japin për veten e tyre, sa vijnë dhe janë më të forta. Kështu Françeska ndërsa ishte në sallon me Olën, u shpreh se në një lidhje ka bërë çmendurira, pasi i pëlqen kur personi që ka afër ndihet mirë. Në këtë kontekst është shprehur ajo do të shkojë tek Ermali sa për ta puthur, e do të kthehet përsëri tek ata. Ajo shkon pranë Ermalit dhe ai i thotë se Françeska ka premtuar që nuk do ta puthte më. E kështu ajo pyet nëse Arbri e pëlqen Gertën, e Ermali i përgjigjet: “Ku di gjë unë zemër!”. Françeska thotë se ata janë në të njëjtën shtëpi e nuk marrin vesh se çfarë ndodh. Më pas, të gjithë banorët u mblodhën në dhomën e gjumit ndërsa kanë luajtur me dënime, duke krijuar situata gazmore mes tyre, si për shembull Genta e Liami puthen në buzë, Françeska bëri striptizë duke hequr bluzën, e po ashtu bën dhe Gerta, si pasojë e dënimit. Më pas, Liami e Ermali shkëmbejnë një puthje në buzë, ndërsa Erioni e Ermali bëjnë vertikalen, për ta pasuar më një puthje pasionante mes Françeskës dhe Ermalit.

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *