Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Klodi – Ogreni rri me femrat për t’i dhënë rëndësi vetes

Klodi – Ogreni rri me femrat për t’i dhënë rëndësi vetes

Mirjeta bisedon me Algenin dhe thotë se e quan veten me fat që ndodhet brenda Shtëpisë së Big Brother. Ajo thotë se jeta i ka krijuar mundësi të bukura dhe një ndër to ëhstë edhe takimi me banorët e Shtëpisë së BB, të cilët nuk do të kishte mundësi që t’i takonte ndonjëherë në jetë. Më pas ata çohen dhe kërcejnë të së bashkë nën sfondin e muzikës franceze. Algeni flet për punën e tij dhe thotë se punon sicurity që në vitin 1997. Ai thotë se ka miq atje dhe i takon 2-3 herë në javë.

Klodjana dhe Ergysi bëjnë thashetheme, ndërkohë që banorët e tjerë janë çuar të kërcejnë. Ergysi e pyet nëse Ogreni është i lidhur me Nedën dhe Klodjana thotë se i ka thënë Nedës qe të mos lidhje me të sepse ai rri me femrat për t’i dhënë rëndësi vetës sepse me meshkujt nuk mund të rrijë.

Banorët e tjerë kërcejnë nën tingujt e muzikës.

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *