Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Liami kafshon “Vellane e madh”

Liami kafshon “Vellane e madh”

I dyti që doli në garën e madhe për çmimin e madh nga shou “Big Brother Albania 5” ka qenë Liami, djaloshi që mësuam se ka nisur punën si D. J. në një klub të njohur në Tiranë.

liami dhe vellau i madh Liami kafshon “Vellane e madh”

Por, si duket në këtë foto, meqë nuk i mori paratë dhe çmimin e madh, ka dashur ta kafshojë vëllanë e madh, i cili është regjisori i “Big Brother Albania”.

Ndërsa, Liami nuk i është bashkuar aspak, Ermali, Françeskës dhe Erionit në udhëtimin e tyre disa ditësh për ta takuar në Prishtinë Arbrin dhe për t’u argëtuar në diskot e Kosovës

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Liami kafshon “Vellane e madh”

  1. ola says:

    O Liam o manjak a pot vjen inati qe nuk fitove per ate po e kafshon vellan e madh hahahhahahah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *