Vous êtes ici : Big Brother Albania 7 live » Thashetheme Big Brother Albania 4 » Marieli e Ergysi shkruajnë poezi; Ermela: Dua ta dëgjoj emrin tim, të fundit

Marieli e Ergysi shkruajnë poezi; Ermela: Dua ta dëgjoj emrin tim, të fundit

Marieli ka shkruar një poezi e ia lëxon Ergyit me shumë dashuri, ndërsa Ergysi e dëgjon me shumë vëmendje. Ergysi komplimenton Marielin e thotë se i pëlqen aq shumë sa e quan poezinë e tij: baladë.

Ergysi largohet teksa e lë Marielin duke shkruar ende. Ai shkon pranë Ermelës e të dy qëndrojnë në qetësi. Më tej, Ermela bisedon me Ogrenin e ajo shprehet se nuk i duket sikur do ta lërë sot shtëpinë e BB. Ajo thotë se e di që zemra do ti rrahë fort nga emocionet sot, pasi verdikti i rradhës është më i rëndë kësaj rradhe.

Ermela përmend çastit e nominimt e dëshirën e madhe për ta dëgjuar emrin sa më parë, ndërsa sonte është e kundërta, do të donte që ta dëgjonte emrin e fundit nga Arbana, që do të thotë të jetë fituesja.

Së fundi, finalistët fillojnë të mendojnë për veshjet e mbrëmjes dhe bëjnë gati valixhet.

This entry was posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Marieli e Ergysi shkruajnë poezi; Ermela: Dua ta dëgjoj emrin tim, të fundit

  1. PEJANI says:

    OOOH ZOT FLUTUR E ARTE JE.

  2. njomza says:

    😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *