Tag Archives: TOPModel

Pranon lidhjen homoseksuale. Hermes Nika: E dashuroj çmendurisht Vlashin e BB
Për herë të parë, një djalë shqiptar pranon publikisht një lidhje homoseksuale. Është vetëm 21 vjeç dhe deri tani ka arritur t’i realizojë të gjitha qëllimet që i ka vënë vetes. Një nga sfidat e tij në këtë realitet shqiptar … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Puthje të zjarrta mes Françeskës e Ermalit; Erioni: “Shpresoj të mos më ketë keqkuptuar ish e dashura”
Big Brother Albania 5 – Gentiana shkon afër banorëve në dhomën e gjumit dhe e pyet Françeskën për meshkujt brenda shtëpisë e të cilët ka marrëdhënie më të afërt. Gentiana mendon se ajo afrohet shpesh me Liamin, por Françeska nuk … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Erioni: “Kam dy vjet e gjysmë me ish-të dashurën; Shyqyr që s’e kam ekzagjeruar me Klaudjan”
Big Brother Albania 5 – Erioni rihap sërish bisedën për ish-të dashurën, duke e pasur të nevojshme ë ta diskutojë me dikë atë që e mundon. Ai e fajëson veten për mënyrën se si kanë rrjedhur ngjarjet për regatat që … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Erioni: “Dua që të jem i sinqertë me ish-të dashurën”
Ndërkohë që Vëllai i Madh fik dritat në shtëpi, disa nga banorët shkojnë në dhomën e gjumit dhe shtrihen nëpër krevatet përkatës edhe pse ende nuk kanë ndërmend që të flenë. Ermalit i ka bërë përshtypje sjellja e Klaudjas dh … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Erioni dhe Ermali, debat me Edgarin; Françeska e Lori: “Anila e teproi”
Pas debateve midis banorëve, Edgari komenton sjelljen e banorëve, duke thënë se debatet midis tyre janë të kota. Erioni dhe Ermali e kundërshtojnë, duke i thënë se ai gjithmonë kritikon pas debatit, ndërkohë që nuk është munduar asnjëherë që ta … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Graciano-Lorit: “S’më intereson se ç’thonë të tjerët për ne”
Big Brother Albania 5 – Graciano dhe Lorena flasin me njëri-tjetrin lidhur me opinionet që kanë banorët për lidhjen midis tyre. Ata mendojnë se nuk duhet që t’ua vënë veshin banorëve, por të vazhdojnë të sillen me njëri-tjetrin si përpara. … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Banorët fitojnë provën javore; Gëzohen e brohorasin
Big Brother Albania 5 – Klaudja dhe Erioni fillojnë që të ngacmohen me njëri-tjetrin, duke luajtur dhe duke bërë shaka. Klaudja tenton që ta bëjë një bisedë serioze me të, por Erioni vazhdon shakanë, deri ën momentin kur e nervozon … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Të gjithë banorët kundër Anilës; Graciano: “Më lënduan fjalët e tua”
Debati midis Anilës e Gracianos vazhdon për minuta të tëra, ndërkohë që në diskutim hyjnë edhe banorët e tjerë, të cilët sulmojnë Anilën, duke i thënë se nëse do ta donte Gracianon kaq shumë sa ç’pretendon, do ta sqaronte keqkuptimin … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Debat i fortë midis Gracianos e Anilës
Ndërsa të gjithë banorët vazhdojnë të diskutojnë, por edhe të bëjnë shaka herë pas here lidhur me marrëdhënien seksuale midis Gracianos dhe Lorenës, Anila i kërkon Gracianos që të dalin jashtë, për të sqaruar keqkuptimin dhe zënkën midis tyre. Anila … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Banorët në dilemë: “Kanë kryer marrëdhënie seksuale Graciano e Lori?”
Big Brother Albania 5 – Ndërkohë që Françeska, Ermali dhe Erioni ndodhen në kopsht duke biseduar me njëri tjetrin dhe Françeska rihap sërish bisedën për të dashurën e Ermalit, atje shkon Klaudja dhe Vlashi dhe kërkojnë që të hapin një … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment