Tag Archives: Vellai i Madh

Prova ditore, surprizë e madhe për një nga banorët
Banorët marrin nga Vëllai i Madh zarfin me udhëzimet e provës ditore. Ermira thërret të gjithë banorët që të dëgjojnë përmbajtjen e zarfit që përmban “Provën ditore I”. Kjo provë titullohet ABC duke marrë shkak edhe nga festa e mësuesit … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Gëzuar 2011!
Pas disa minutave banorët njoftohen se momenti i shumë pritur i ndërrimit të viteve po troket. Kështu banorë dalin jashtë dhe ndezin fishekzjarrët duke uruar edhe një tjetër herë Gëzuar Vitin e Ri 2011! për të gjithë shqiptarët. E ndërsa … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Komunikim nga Vëllai i Madh: Loja e Santa Klausit
Banorët vazhdojnë të jenë të grumbulluar në sallon, ndërkohë që vjen një komunikim nga Vëllai i Madh ku thotë se personi që ka numrin 8 duhet të nxjerrë kutinë. Alma nxjerr kutinë ku ka një babagjysh të Vitit të Ri … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , | Leave a comment

Banorët zgjohen
Pas një nate të gjatë dhe plot debate e diskutime banorët e “Big Brother 4” po zgjohen nga gjumi. Ka mberritur mesdita dhe ata janë akoma në gjumë. Banori i parë që zgjohet është Klodiana. Edhe banorët e tjerë fillojnë … Continue reading

Posted in Thashetheme Big Brother Albania 4 | Tagged , , , , , , , | 1 Comment